Hot
(0 Recenzie)

FBX4.1 Spätnú Väzbu Tlmič Bezdrôtovej/ Drôtovej Mikrofón Anti Vytie

€296.25 €395.01 s
Veľkosť:
Množstvo:

FBX4.1 Spätnú Väzbu Tlmič

Vytie nielen zníženie kvality zvuku ale aj obmedzuje potenciál vášho mikrofónu je hlasitosť, brániacich verná reprodukcia zachytený zvuk.Navyše, nadmerné vytie môže premôcť svojho systému signály, riskovali poškodenie zosilňovače alebo reproduktory a spôsobí zbytočné straty.

Na FBX4.1 s jej pokročilé technológie a automatické one-kliknite na potlačenie spätnej väzby, inteligentne detekuje a potláča spätná väzba, zabezpečí krištáľovo čistý zvuk bez kompromisov objem alebo riskovať poškodenie systému.Či už ste spev vaše srdce v domácej karaoke izba, prevedenie na javisku, alebo má vonkajšie udalosti, FBX4.1, je vaša najlepšia voľba rozlúčiť sa vytie a zamerať sa na poskytovanie nezabudnuteľný výkon!!

▶ Funkcie ◀

✔ Inteligentné Potlačenie Spätnej väzby pre Jasný Zvuk

Vstavaný osem-core DSP čip prináša vynikajúce anti-interferencie a potlačenie spätnej väzby účinky.Jediným kliknutím automaticky upravuje spätnú väzbu otázky bez potreby zložitejších operácií, čo vám umožní vychutnať jasnej kvalite zvuku.

✔ Univerzálne Potlačenie Spätnej väzby pre Rôzne Potreby

Vybavený 4-v-1 audio jack, podporuje spätnú väzbu potlačenie až pre štyri mikrofóny súčasne.Či je bezdrôtový mikrofón, univerzálny mikrofón, alebo káblového mikrofónu, je kompatibilné s rôznymi mikrofón adaptéry, ponúka väčšiu flexibilitu pri plnení rôznych audio zariadení požiadavky.

✔ On-the-Go Energie, Vhodné pre Vonkajšie Predstavenia

Podporuje nízkym napätím 5V vstup a funkcie Typ-C príkon, čo umožňuje napájanie z elektrickej banky.Je to výhodnejšie pre vonkajšie výkony, eliminuje obavy o energetických zdrojov a zabezpečiť konzistentné a stabilné užívateľské skúsenosti.

✔ Prenosné a Úsporné, Kvalita Zvuku Všade

Vyrobené s vysokou pevnosťou kovového materiálu, váži iba 242 g, takže je ľahký a ľahko sa prenáša.Či už v domácnosti karaoke miestnosti, alebo na javisku, to zaberá minimálny priestor a zároveň zabezpečiť vynikajúcu kvalitu zvuku.

▶ Balenie Zoznam ◀

▶ Záruka A Služby ◀

★O Kvalite :

*Sme záruka 1-ročná záruka od dátumu kúpy.

*Ak prijatá s rôznymi poškodenia alebo položky, prosím, kontaktujte nás pred tým, než akékoľvek pripomienky alebo otvorení sporu.

*Prosím nerozoberajte produkt súkromne, inak jeden rok záruka nebude k dispozícii.

★O Zásielky :

*Kuriérskou číslo bude aktualizované do 24-48 hodín po zaplatení overenie.A to môže urobiť ďalšiu dní sa on-line sledovania pohybu.Prosím, buďte trpezliví.

*Ak nemôžete prijímať naše výrobky v rámci našej záruky čas, alebo balík je abnormálne , prosím, neváhajte nás kontaktovať.

  • Membrána: Malé
  • Štýl: Ručný Mikrofón
  • Prevodník: Dynamický Mikrofón
  • Komunikácia: Bezdrôtové
  • Použitie: KTV Systém
  • Package: Áno
  • Názov Značky: ZUU
  • Súbor Typ: Multi-Mikrofón Súpravy
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: spätná väzba tlmič bezdrôtové káblové mikrofón

Recenzie